Craftmanilta löydät laatuvaatimukset täyttävät hitsaajat tehtaille ja laitoksiin

Hitsaajat

Meiltä löydät ammattitaitoiset hitsaajat vaivattomasti jokaiselle työmaalle. Hitsaajillamme on laatuvaatimukset täyttävä hitsaustaito – menetelmästä ja materiaalista riippumatta. Hitsaajillamme on myös aina voimassa työn edellyttämät hitsausluokat. Ammattilaiset testaavat hitsaajamme yhteistyökumppanimme hitsauskoulutuskeskuksessa Puolassa.

Asiakkaallamme on halutessaan mahdollista osallistua hitsaajien testaustilaisuuteen sekä valvoa henkilökohtaisesti työntekijöiden osaamista. Kaikilla työntekijöillämme on aina kohdemaan lainsäädännön ja työkohteen edellyttämät sertifikaatit sekä luvat työntekoon. Varustamme hitsaajamme aina laadukkailla työnvaatimilla työvaatteilla.

  • TIG-hitsaus
  • MIG/MAG-hitsaus
  • Puikkohitsaus
Craftmanilta hitsaajat kaikenkokoisiin projekteihin

Tarvitsetko hitsaajia?

Ota meihin yhteyttä!

Hitsaajia nopeasti henkilöstövuokrapalvelun kautta

Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla. Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme tarvittavan määrän ammattitaitoisia hitsaajia suurimpiinkin teollisuuden hankkeisiin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä. Hitsaustyössä korostuu erityisesti työnlaatu ja hitsaajilta edellytetäänkin poikkeuksetta todellista ammattitaitoa.

Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme hitsaajamme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaamme tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä.

Huolehdimme hitsaajiemme työturvallisuudesta. Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita, kuten palosuojattuja Multinorm-työvaatteita. Hitsaajillamme on aina voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle.

Hitsaajamme ovat todellisia ammattilaisia

Hitsaajia työllistävät vuosittain lukuisat teollisuuden hankkeet sekä tehtaiden ja laitosten kunnossapitotyöt, kuten huoltoseisakit.  Oli kyse sitten uuden tehtaan tai laitoksen rakentamisesta tai jo olemassa olevan kunnossapitotöistä, ammattitaitoisilla hitsaajillamme työ toteutetaan nopeasti ja laadusta tinkimättä. Hitsaajillamme on aina työkohteen ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen.

Testaamme uudet hitsaajamme yhteistyökumppanimme hitsauskoulutuskeskuksessa Puolassa ja työntekijämme suorittavat samalla tarvittavat hitsausluokat. Kirjallisen palautteen ja standardin mukaisen sertifikaatin ansioista voimme varmistua hitsaajiemme osaamisesta ennen kohteeseen lähettämistä. Asiakkaamme on tervetullut osallistumaan hitsaajien testaustilaisuuteen valvomaan henkilökohtaisesti hitsaajien osaamista tai vaihtoehtoisesti testitilaisuus on mahdollista videoida. 

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Äänekoski 2017