Hitsaajalle työpariksi tai erillisiin asennustöihin ammattitaitoiset laite- ja putkiasentajat

Laite- ja putkiasentajat

Meiltä saat hitsaajalle työpariksi tai erillisiin asennustöihin ammattitaitoiset laite- ja putkiasentajat. Asentajillamme on työkokemusta mm. teollisuusputkistojen, painekattiloiden sekä kaasu-, kemikaali- ja vesiputkistojen asennuksista.

Voit luottaa asentajiemme työnlaatuun – työtä tehdään aina ympäristö huomioiden ja työturvallisuudesta tinkimättä. Kaikilla työntekijöillämme on aina kohdemaan lainsäädännön ja työkohteen edellyttämät sertifikaatit, luvat työntekoon sekä ammattitaitotakuu. Varustamme laite- ja putkiasentajamme aina laadukkailla työvaatteilla ja käsityökaluilla.

Teollisuuseristäjät Craftmanilta helposti

Tarvitsetko laite- ja putkiasentajia?

Ota meihin yhteyttä!

Laite- ja putkiasentajat työmaille henkilöstövuokrauksen kautta

Laite- ja putkiasentajia työllistävät vuosittain lukuisat teollisuuden hankkeet sekä tehtaiden ja laitosten kunnossapitotyöt, kuten huoltoseisakit. Oli kyse sitten uuden tehtaan tai laitoksen rakentamisesta tai jo olemassa olevan kunnossapitotöistä, ammattitaitoisilla asentajillamme työ toteutetaan nopeasti ja laadusta tinkimättä.Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme asentajamme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaamme tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä.

AMMATTITAITOISIA LAITE- JA PUTKIASENTAJIA HELPOSTI JA NOPEASTI

Laite- ja putkiasentajillamme on aina työn ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen. Huolehdimme laite- ja putkiasentajiemme työturvallisuudesta. Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita. Asentajillamme on aina voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle.

Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla. Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme tarvittavan määrän ammattitaitoisia laite- ja putkiasentajia suurimpiinkin teollisuuden hankkeisiin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä. 

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Äänekoski 2017