Peltisepät erilaisiin peltitöihin Craftmanilta

Peltisepät

Meiltä saat ammattitaitoiset peltisepät peltiosien esivalmistus- ja asennustöihin. Varustamme kaikki peltisepät aina työn vaatimilla laadukkailla käsityökaluilla sekä työvaatteilla. Peltiseppiemme osaaminen ja ammattitaito perustuu vankkaan kokemukseen alan töistä. Laadukas työnjälki edellyttää peltisepältä motivaatiota, huolellista asennetta, kädentaitoja sekä ennen kaikkea työkokemusta.

Peltisepillämme on työkokemusta mm. iv-putkien päällysteiden asentamisesta, säiliöeristysten päällysteiden asentamisesta sekä kattopeltien ja teollisuuden eristämisessä käytettävien ohutpeltipäällysteiden esivalmistuksesta.

Peltisepät Craftmanilta työmaallesi

Tarvitsetko peltiseppiä?

Ota meihin yhteyttä!

PELTISEPPIÄ TURVALLISESTI JA RISKITTÖMÄSTI

Peltisepillämme on aina työkohteen ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen sekä ammattitaitotakuu. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden ja työmaan yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen. Huolehdimme peltiseppiemme työturvallisuudesta.

Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita. Peltisepillämme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tarvittaessa myös tulityökortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle. Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla.

Peltiseppiä työllistävät erityisesti verstailla ja pajoilla tapahtuva esivalmistustyö sekä eristettävien putkistojen pellitystyöt. Esivalmistuksen avulla tuotanto saadaan siirrettyä paikkaan, jossa olosuhteet ja edellytykset osien valmistuksessa ovat paremmat, kun itse asennuskohteessa. Esivalmistusta käytetään nykyään laajasti laivanrakennuksessa, talon kattojen rakennuksessa sekä teollisuuden laitosten rakentamisessa ja kunnossapidossa.

PELTISEPÄT TYÖMAILLE PELKÄLLÄ PUHELINSOITOLLA

Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme varmasti tarvittavan määrän ammattitaitoisia peltiseppiä suurimpiinkin esivalmistus- ja asennustöihin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä. Henkilöstövuokraus palvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme peltiseppämme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaamme tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä.

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Äänekoski 2017