Raudoittajat

Raudoitus vaatii ammattitaitoa, jotta betonirakenteista saadaan turvallisia ja kestäviä. Raudoituksia tarvitaan erilaisiin kohteisiin, kuten rakennelmien perustuksiin, sokkeleihin ja laattoihin sekä muihin kantaviin rakenteisiin. 

Raudoituselementit voidaan valmistaa etukäteen tehtaalla, jonka jälkeen ne asennetaan paikoilleen itse rakennuskohteessa. Vaihtoehtoisesti raudoitteet toteutetaan suoraan työmaalla. Raudoittajan työolosuhteet ja työssä vaadittavat välineet vaihtelevat. Laadun varmistamiseksi työvaatteet ja -välineet tulee olla asianmukaiset. 

Autamme mielellämme raudoitustöiden henkilöstöresursoinnissa, olipa kyse lyhyestä projektista tai pidempiaikaisesta tarpeesta. Tehtäväksesi jää ainoastaan sopia kanssamme työntekijöiden määrästä ja töiden aloittamisesta. Hoidamme puolestasi kaiken työntekijöihin sekä työvälineisiin liittyen ja toimitamme työntekijät kohteeseen, ammattitaitotakuulla.

Tarvitsetko raudoittajia?

Ota meihin yhteyttä!

RAUDOITTAJIA LUOTETTAVASTI, NOPEASTI JA RISKITTÖMÄSTI

Raudoittajillamme on aina työkohteen ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen sekä ammattitaitotakuu. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden ja työmaan yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen. Huolehdimme teollisuuseristäjiemme työturvallisuudesta. Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita, kuten säännöllisesti tarkastettavia turvallisuusvaljaita. Raudoittajillamme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle

Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla. Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme tarvittavan määrän ammattitaitoisia teollisuuseristäjiä suurimpiinkin teollisuuden hankkeisiin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä.

Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme teollisuuseristäjämme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä. Ammattitaitoisten teollisuuseristäjien lisäksi voimme tarjota työkohteisiin myös englanninkielisen työnjohdon. Jokainen teollisuuseristäjien ryhmä sisältää aina vähintään yhden englanninkielen taitoisen teollisuuseristäjän.