Henkilöstövuokraus teollisuuteen ja rakennusalalle

Henkilöstövuokraus

Meiltä löydät usean eri alan työntekijät niin lyhyisiin kuin pidempiaikaisiinkin tarpeisiin. Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja nopeat toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla maailman ympäri. Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme työntekijöiden kuljetukset kohteeseen, majoituksen, matkustamisen työmaan ja majoituksen välillä sekä työn vaatimat laadukkaat käsityökalut ja työvaatteet. Huolehdimme myös työntekijöiden työterveys- ja sairaanhoitopalveluiden järjestämisestä sekä kaikista kohdemaan edellyttämistä laeista ja toimittajan velvoitteista. Laaja henkilöstöreservimme kattaa teollisuuseristäjiä, peltiseppiä, telineasentajia, hitsaajia sekä laite- ja putkiasentajia. Kerro meille millaisiin tehtäviin yrityksesi etsii työntekijöitä – me autamme löytämään sopivat ammattilaiset helposti ja nopeasti.

Sovimme asiakkaamme kanssa työn kohteen, tehtävät, ajankohdan ja tarvittavan työntekijämäärän.

CM-recruiting tytäryhtiömme rekrytoi asiakkaan vaatimukset täyttävät ammattilaiset tai käytämme vakituista työntekijäreserviämme.

Lennätämme työntekijämme kohdemaahan, jossa huolehdimme kohdemaan lainsäädännöstä, toimittajan velvoitteista sekä työn vaatimista koulutuksista ja sertifikaateista.

Järjestämme työntekijöille majoituksen, ajoneuvon, työvaatteet sekä työn vaatimat käsityökalut.

Työntekijät ovat sovitussa paikassa sovittuun aikaan valmiina töihin.