Ura Craftmanilla

Ura meillä

Työllistämme vuosittain satoja työntekijöitä teollisuuteen ja rakennusalalle. Tyypillisimpiä työkohteitamme ovat teollisuuden rakennushankkeet ja kunnossapitotyöt. Toimimme kansainvälissä projekteissa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Uskomme työtä pelkäämättömään asenteeseen ja vahvaan toimialaosaamiseen. Meillä on aina tilaa työntekemiseen motivoituneille ja ammattitaitoisille työntekijöille. Katsomme englanninkielen taidon suureksi eduksi meille töihin hakeville. Jos koet olevasi etsimämme teollisuuseristäjä, peltiseppä, telineasentaja, hitsaaja tai muu teollisuuden ja rakennusalan ammattilainen, lähetä meille CV sekä avoin työhakemus!    

Craftman kartoittaa työntekijätarpeen

Haluatko meille töihin?

Lähetä meille hakemus!

Edut

Työntekijöillemme olemme ennen kaikkea luotettava työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen ja luotettavan työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin sekä töissä että vapaa-ajalla. Varustamme työntekijämme parhailla työvaatteilla ja työkaluilla sekä pyrimme aina laadukkaisiin majoitusratkaisuihin.

Missä?

Työntekijämme työskentelevät kansainvälissä projekteissa – jopa Euroopan ulkopuolella. Vastaamme aina työntekijöittemme työterveys- ja sairaanhoitopalveluiden järjestämisestä sekä kaikista kohdemaan edellyttämistä laeista ja toimittajan velvoitteista. Työn vaatiman sertifikaatin puuttuessa järjestämme työntekijällemme tarvittavan koulutuksen ennen töiden aloittamista.

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Äänekoski 2017