Telineasentajia Craftmanilta kaikkiin teollisuuden ja rakennusalan hankkeisiin.

Telineasentajat

Telineasentajamme ovat vankan työkokemuksen omaavia ammattilaisia. Kokeneet ja koulutetut työntekijämme takaavat sekä telineiden asennus- että purkutöiden laadukkuuden ja turvallisuuden työkohteesta riippumatta. Telineasentajamme toimivat sekä rakennusalalla että teollisuudessa. Ammattitaidon ja työkokemuksen lisäksi telineasentajillamme on työtä pelkäämätön asenne sekä motivaatiota työntekoon. Kaikilla työntekijöillämme on aina kohdemaan lainsäädännön ja työkohteen edellyttämät sertifikaatit sekä luvat työntekoon.

  • Koulutetut telineasennuksen ammattilaiset
  • Työnjohto
  • Telineapumiehet

Telineasentajia työllistävät vuosittain lukuisat rakennusalan ja teollisuuden hankkeet sekä tehtaiden ja laitosten kunnossapitotyöt. Oli kyse sitten uuden tehtaan tai laitoksen rakentamisesta tai jo olemassa olevan kunnossapitotöistä, ammattitaitoiset työntekijät asentavat telineet aina nopeasti ja laadusta tinkimättä.

Craftman hoitaa telineasentajat työmaallesi

Tarvitsetko Telineasentajia?

Ota meihin yhteyttä!

TELINEASENTAJIA HELPOSTI, NOPEASTI JA RISKITTÖMÄSTI

Telineasentajillamme on aina työkohteen ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen ja telineiden asentamiseen sekä ammattitaitotakuu ammattitaitotakuu. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden ja työmaan yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen. 

Huolehdimme telineasentajiemme työturvallisuudesta. Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita, kuten säännöllisesti tarkastettavia turvallisuusvaljaita. Telineasentajillamme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tarvittaessa myös kohdemaan edellyttämä telinetyökortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle. Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla.

Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme tarvittavan määrän ammattitaitoisia telineasentajia suurimpiinkin teollisuuden hankkeisiin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä. Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme telineasentajat kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä. Ammattitaitoisten ja koulutettujen telineasentajien lisäksi tarjoamme työkohteisiin tarvittaessa myös englanninkielisen työnjohdon sekä telineapumiehiä. Jokainen telineasentajien ryhmä sisältää vähintään yhden englanninkielen taitoisen telineasentajan.

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Mondin Štětín tehdas, Tsekki 2019