Teollisuuseristäjämme toteuttavat erilaiset teollisuuden eristystyöt kuten putkisto-, säiliö

Teollisuuseristäjät

Teollisuuseristäjämme toteuttavat erilaiset teollisuuden eristystyöt kuten putkisto-, säiliö-, laite-, kattila-, ja kanavaeristykset ammattitaidolla. Työntekijöidemme osaaminen kattaa sekä kylmä- että lämpöeristykset. Teollisuuseristäjiemme ammattitaito perustuu vankkaan työkokemukseen niin Suomesta kuin kansainvälisistäkin projekteista.

Yleisimpiä eristyskohteitamme ovat tehtaiden ja laitosten rakennus- ja kunnossapitotyöt, kuten tehtaiden laajennukset ja huoltoseisakit. Varustamme kaikki teollisuuseristäjämme aina työn vaatimilla laadukkailla käsityökaluilla sekä työvaatteilla. Teollisuuseristäjiä työllistävät vuosittain lukuisat teollisuuden hankkeet sekä tehtaiden ja laitosten kunnossapitotyöt, kuten huoltoseisakit.  Oli kyse sitten uuden tehtaan tai laitoksen rakentamisesta tai jo olemassa olevan kunnossapitotöistä, ammattitaitoiset teollisuuseristäjämme toteuttavat niin kylmä- kuin lämpöeristyksetkin nopeasti ja laadusta tinkimättä.

Craftmanilta eristäjiä erilaisiin työtehtäviin

Tarvitsetko raudoittajia?

Ota meihin yhteyttä!

TEOLLISUUSERISTÄJIÄ LUOTETTAVASTI, NOPEASTI JA RISKITTÖMÄSTI

Teollisuuseristäjillämme on aina työkohteen ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen sekä ammattitaitotakuu. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden ja työmaan yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen. Huolehdimme teollisuuseristäjiemme työturvallisuudesta. Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita, kuten säännöllisesti tarkastettavia turvallisuusvaljaita. Teollisuuseristäjillämme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle

Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla. Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme tarvittavan määrän ammattitaitoisia teollisuuseristäjiä suurimpiinkin teollisuuden hankkeisiin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä.

Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme teollisuuseristäjämme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä. Ammattitaitoisten teollisuuseristäjien lisäksi voimme tarjota työkohteisiin myös englanninkielisen työnjohdon. Jokainen teollisuuseristäjien ryhmä sisältää aina vähintään yhden englanninkielen taitoisen teollisuuseristäjän.  

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Äänekoski 2017