Teollisuuseristäjämme toteuttavat erilaiset teollisuuden eristystyöt kuten putkisto-, säiliö

Teollisuuseristäjät

Teollisuuseristäjämme toteuttavat erilaiset teollisuuden eristystyöt kuten putkisto-, säiliö-, laite-, kattila-, ja kanavaeristykset ammattitaidolla. Työntekijöidemme osaaminen kattaa sekä kylmä- että lämpöeristykset. Teollisuuseristäjiemme ammattitaito perustuu vankkaan työkokemukseen niin Suomesta kuin kansainvälisistäkin projekteista.

Yleisimpiä eristyskohteitamme ovat tehtaiden ja laitosten rakennus- ja kunnossapitotyöt, kuten tehtaiden laajennukset ja huoltoseisakit. Varustamme kaikki teollisuuseristäjämme aina työn vaatimilla laadukkailla käsityökaluilla sekä työvaatteilla. Teollisuuseristäjiä työllistävät vuosittain lukuisat teollisuuden hankkeet sekä tehtaiden ja laitosten kunnossapitotyöt, kuten huoltoseisakit.  Oli kyse sitten uuden tehtaan tai laitoksen rakentamisesta tai jo olemassa olevan kunnossapitotöistä, ammattitaitoiset teollisuuseristäjämme toteuttavat niin kylmä- kuin lämpöeristyksetkin nopeasti ja laadusta tinkimättä.

Craftmanilta eristäjiä erilaisiin työtehtäviin

Tarvitsetko teollisuuseristäjiä?

Ota meihin yhteyttä!

TEOLLISUUSERISTÄJIÄ LUOTETTAVASTI, NOPEASTI JA RISKITTÖMÄSTI

Teollisuuseristäjillämme on aina työkohteen ja kohdemaan lainsäädännön edellyttämät sertifikaatit työskentelemiseen sekä ammattitaitotakuu. Perehdytämme työntekijämme myös asiakkaiden ja työmaan yksilöllisten vaatimustasojen mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa puuttuvan koulutuksen. Huolehdimme teollisuuseristäjiemme työturvallisuudesta. Työntekijämme käyttävät aina parhaita työvälineitä ja suojavarusteita, kuten säännöllisesti tarkastettavia turvallisuusvaljaita. Teollisuuseristäjillämme on aina voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi pyrimme kouluttamaan kaikille työntekijöillemme hätäensiapukurssin äkillisten vahinkotapauksien varalle

Vahvuutemme ovat työntekijöiden saatavuus ja toimitukset lyhyelläkin varoitusajalla. Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistuneen puolalaisen tytäryhtiömme ansiosta löydämme tarvittavan määrän ammattitaitoisia teollisuuseristäjiä suurimpiinkin teollisuuden hankkeisiin. Vakituisen – satoja työntekijöitä kattavan – henkilöstöreservimme ansioista pystymme toimittamaan työntekijöitä erittäin nopealla aikataululla, jopa muutamassa päivässä.

Henkilöstövuokrauspalvelumme sisältää aina täyden kokonaisuuden. Järjestämme teollisuuseristäjämme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvon sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä. Ammattitaitoisten teollisuuseristäjien lisäksi voimme tarjota työkohteisiin myös englanninkielisen työnjohdon. Jokainen teollisuuseristäjien ryhmä sisältää aina vähintään yhden englanninkielen taitoisen teollisuuseristäjän.  

TUTUSTU REFERENSSIIMME TEOLLISUUSERISTÄJIEN TOIMITTAMISESTA

Olemme mukana Mondin Stetin tehtaalla Tsekissä suorittamassa putkistojen eristystöitä. Toimitimme asiakkaallemme työkohteeseen 16 teollisuuseristäjää ja yhden eristyspeltisepän verstaan esivalmistustöihin. Työntekijöidemme suorittamat villoitus ja ohutpeltipäällysteiden asennustyöt ovat tärkeä osa tehtaan laajaa modernisointi- ja laajennusprojektia, jonka on määrä valmistua tänä vuonna. Tässäkin projektissa huolehdimme luonnollisesti kaikista käytännön valmisteluista avaimet käteen -periaatteella.

Järjestimme teollisuuseristäjämme kohdemaahan, majoituksen, ajoneuvot sekä työn edellyttämät sertifikaatit, työvaatteet ja käsityökalut. Asiakkaamme tehtäväksi jäi ainoastaan sopia kanssamme työn aloitusajankohta ja tarvittava työntekijämäärä. Projektin valmistuessa aikataulussa, voimme tarjota suoraan projektista vapautuvia ammattilaisia uusiin projekteihin kohdemaasta riippumatta jo seuraavalle viikolle. Meillä on yli 200 työntekijän reservi ammattitaitoisia telineasentajia ja teollisuuseristäjiä, jonka ansiosta toimitamme yrityksesi tarpeisiin sopivat työntekijät jopa muutamassa päivässä! Työvoiman hankintaan ja testaamiseen erikoistunut tytäryhtiömme Puolassa pitää huolen siitä, että toimitamme työkohteisiin vain asiakkaamme laatuvaatimukset täyttäviä ammattilaisia.

Projektit

Uruguay, Montes del Plata 2012-2014

Malta, Marsaxlokk 2015-2016

Äänekoski 2017